Instrucțiuni de dozare a Sildenafilului: Care este doza corectă?

Sildenafil, componenta activă a Viagrei, este un medicament pentru tratamentul disfuncției erectile. Deși Sildenafilul nu tratează disfuncția erectilă în sine, acesta ajută la facilitarea obținerii și menținerii unei erecții atunci când sunteți excitat sexual, în primul rând prin creșterea fluxului sanguin către țesutul din interiorul penisului. La fel ca multe alte medicamente pentru disfuncția erectilă, Sildenafilul este disponibil în mai multe doze diferite. Găsirea și utilizarea dozei potrivite vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate, limitând în același timp riscul de efecte adverse. Mai jos, am explicat cum acționează Sildenafilul pentru a trata disfuncția erectilă și am prezentat dozele acestui medicament comercializate de noi. De asemenea, am oferit câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să alegeți cea mai eficientă doză de Sildenafil în funcție de nevoile dvs.

Dozarea Sildenafilului: Informații de bază

La fel ca multe alte medicamente pentru disfuncția erectilă, Sildenafilul ajută în primul rând prin creșterea fluxului sanguin către țesutul din interiorul penisului.

Iată cele mai importante informații despre Sildenafil:

 • Sildenafilul este componenta activă a Viagrei. Este disponibil sub mai multe denumiri comerciale ca medicament generic. În prezent, Sildenafilul este aprobat pentru tratamentul disfuncției erectile.
 • Sildenafil face parte dintr-o clasă de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei-5 (PDE5) sau inhibitori PDE5.
 • inhibitorii PDE5 sunt responsabili pentru reglarea fluxului sanguin către penis. Sildenafilul îmbunătățește alimentarea cu sânge a vaselor de sânge și a țesutului erectil și facilitează întărirea
 • Sildenafil se prezintă sub formă de comprimate orale și este disponibil în diferite doze, de la cea mai mică doză de 100 mg până la 200 mg.
 • De obicei, durează 30 – 60 de minute până începe să-și facă efect. Majoritatea bărbaților care utilizează Sildenafil pentru a trata disfuncția erectilă iau medicamentul cu 30 de minute până la o oră înainte de activitatea sexuală.
 • Deoarece disfuncția erectilă poate varia în ceea ce privește severitatea sa, nu există o doză universală de Sildenafil, care ar trata disfuncția erectilă la toată lumea. Dacă aveți disfuncție erectilă ușoară până la moderată, puteți observa o îmbunătățire semnificativă a performanței sexuale cu doar o doză relativ mică.
 • Pe de altă parte, dacă aveți disfuncție erectilă severă sau disfuncție erectilă cauzată de o problemă medicală care restricționează fluxul sanguin către penis, este posibil să aveți nevoie de o doză mai mare.
 • În timp ce o doză mai mare de Sildenafil poate fi cea mai eficientă, luând o cantitate prea mare de Sildenafil poate crește, de asemenea, riscul de efecte adverse.

Cum acționează Sildenafil?

Înainte de a ajunge la specificul dozelor de Sildenafil, este important să explicăm cum funcționează acest medicament pentru disfuncție erectilă. Sildenafilul a fost primul medicament oral aprobat pentru tratamentul disfuncției erectile. Acesta a apărut pe piață în 1998 ca Viagra. În deceniile care au trecut de la prima sa apariție, a devenit disponibil și sub formă de medicament generic și este unul dintre cele mai utilizate medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile. Sildenafilul face parte dintr-un grup de medicamente denumite inhibitori ai fosfodiesterazei-5 (PDE5) sau inhibitori ai PDE5. Acesta acționează prin blocarea acțiunii fosfodiesterazei de tip 5 specifică cGMP – o enzimă care controlează fluxul de sânge către anumite tipuri de țesuturi din corpul dumneavoastră. Erecțiile se bazează pe fluxul sanguin. Atunci când sunteți excitat sexual, sistemul dvs. nervos semnalează acest lucru mușchilor penisului. Atunci când acești mușchi se relaxează, sângele circulă către corpii cavernoși – o pereche de corpuri spongioase de țesut erectil care vă permit să obțineți o erecție. PDE5 este responsabil pentru reglarea fluxului de sânge către penis. Prin blocarea efectelor PDE5 asupra fluxului sanguin, Sildenafilul îmbunătățește alimentarea cu sânge a țesutului erectil din penis și facilitează erecția și persistența acesteia. Pe măsură ce sângele pătrunde, tunica albuginee – un tip de membrană care înconjoară țesutul erectil al penisului dumneavoastră – se contractă, reținând sângele în interiorul țesutului erectil și permițându-vă să mențineți o erecție în timpul actului sexual. Deși Sildenafilul poate îmbunătăți fluxul de sânge către penis și poate facilita întărirea membrului, dar nu vă face să vă simțiți excitat sexual din senin și nici nu are vreun efect asupra dorinței dvs. sexuale. Și nici nu provoacă erecții spontane. Pentru ca Sildenafilul să funcționeze, aveți nevoie de o formă de stimulare sexuală.

Doze obișnuite de Sildenafil

Sildenafil este disponibil în mai multe doze diferite. Doza standard pentru disfuncția erectilă este 50 mg, de obicei se administrează cu aproximativ o oră înainte de activitatea sexuală. Această doză poate fi ajustată la 100 mg sau chiar la 200 mg în funcție de gravitatea disfuncției erectile și de răspunsul organismului dumneavoastră la Sildenafil. Unele versiuni de Sildenafil se prezintă și în comprimate de 200 mg. Nu există o doză „ideală” de Sildenafil pentru toată lumea. Dacă aveți doar o disfuncție erectilă ușoară, este posibil să constatați că o doză mică este mai mult decât suficientă pentru a vă îmbunătăți simptomele și pentru a vă ajuta să faceți sex fără să vă faceți griji cu privire la obținerea sau menținerea unei erecții. Pe de altă parte, dacă aveți disfuncție erectilă severă sau persistentă, este posibil ca o doză mai mică să nu fie suficientă și să fie nevoie să ajungeți la o doză mai mare de Sildenafil. Mai jos vă prezentăm cele mai uzuale doze de Sildenafil împreună cu informații suplimentare despre efectele pe care le puteți aștepta de la fiecare dintre ele.

50 mg de Sildenafil

50 mg este cea mai uzuală doză de Sildenafil în disfuncția erectilă. Dacă vă este dificil să obțineți sau să mențineți o erecție în timpul sexului doar ocazional, această doză poate fi suficientă pentru un sex sigur și pasional. Majoritatea bărbaților cu disfuncție erectilă vor observa o îmbunătățire a erecțiilor și a performanțelor sexuale după o doză de 50 mg de Sildenafil.

100 mg de Sildenafil

100 mg este doza inițială maximă recomandată de Sildenafil în disfuncția erectilă. Această cantitate de Sildenafil este recomandată în cazul în care organismul dumneavoastră nu a răspuns la doza inițială mai mică, cea de 50 mg. Cel mai bine este să împărțiți doza de 100 mg în două jumătăți și să le luați treptat.

150 – 200 mg de Sildenafil

Sildenafilul la această doză cu siguranță nu este recomandat pentru toată lumea. Bărbații care caută Sildenafil doar ca divertisment sau „asigurare” și nu au o problemă gravă cu disfuncția erectilă ar trebui să ia cu siguranță o doză mai mică. Dozele mai mari de 100 mg sunt recomandate doar în cazuri grave de disfuncție erectilă. Sildenafil la 150 mg și 200 mg este disponibil online sub formă de tablete Cenforce 150 și Cenforce 200.

Dozajul și efectele adverse ale Sildenafilului

Pentru majoritatea oamenilor, Sildenafilul este un medicament sigur și eficient. Cu toate acestea, ca în cazul tuturor medicamentelor, Sildenafilul poate provoca efecte adverse. Cele mai multe dintre potențialele efecte adverse ale Sildenafilului sunt ușoare și trecătoare, dar unele pot fi deranjante.

Reacții adverse frecvente ale Sildenafilului:

 • Înroșire
 • Dureri de cap
 • Nas înfundat
 • Dispepsie (indigestie)
 • Mialgie (dureri musculare)
 • Vedere anormală
 • Dureri de spate
 • Greață
 • Amețeli
 • Erupții cutanate

Datele din studiile clinice arată că riscul de efecte adverse ale Sildenafilului crește odată cu doza. Efecte adverse precum bufeuri, indigestie, nas înfundat și altele au apărut mult mai repede atunci când doza de Sildenafil a fost crescută. La fel ca și alte medicamente, Sildenafilul poate provoca interacțiuni, atunci când este administrat împreună cu alte medicamente, alcool sau alte substanțe. Sildenafilul poate provoca interacțiuni potențial periculoase atunci când este administrat cu medicamente pentru boli de inimă sau hipertensiune arterială. Mai exact, dacă Sildenafilul este utilizat cu nitrați, alfa-blocante sau anumite blocante ale canalelor de calciu utilizate pentru tratarea hipertensiunii și a bolilor cardiovasculare. Sildenafilul poate contribui la o scădere bruscă a tensiunii arteriale, care poate pune în pericol viața în unele cazuri. Pentru a reduce riscul de interacțiuni medicamentoase, este important să fiți conștienți că utilizați oricare dintre medicamentele menționate mai sus înainte de a începe tratamentul cu Sildenafil. Ghidul nostru privind interacțiunile Sildenafilului analizează mai detaliat riscurile utilizării Sildenafilului cu alte medicamente, precum și măsurile pe care le puteți lua pentru a reduce riscul de interacțiune.

Cum să obțineți cele mai bune rezultate cu Sildenafil?

Utilizarea dozei corecte de Sildenafil poate contribui la îmbunătățirea rezultatelor, reducând în același timp riscul de efecte secundare. Cu toate acestea, utilizarea eficientă a Sildenafilului implică mai mult decât doza corectă.

Încercați următoarele sfaturi și tehnici pentru a vă îmbunătăți rezultatele:

 • Luați Sildenafil cu o oră înainte de sex. Sildenafilul are de obicei nevoie de 30 până la 60 minute pentru a începe să acționeze. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să luați Sildenafil cu o oră înainte de sex.
 • În timpul utilizării Sildenafilului evitați alimentele bogate în grăsimi. Este în regulă să luați Sildenafil cu alimente sau pe stomacul gol. Cu toate acestea, cel mai bine este să evitați să îl luați cu o masă bogată în grăsimi, deoarece aceasta poate încetini absorbția și efectul Sildenafilului.
 • Limitați consumul de alcool. Deși, în general, este în regulă să beți cantități mici de alcool în timpul administrării de Sildenafil, consumul excesiv de alcool poate crește riscul de reacții adverse.
Alcoolul poate provoca, de asemenea, disfuncție erectilă.
 • Luați măsuri suplimentare pentru a vă îmbunătăți sănătatea sexuală. Pe lângă administrarea de Sildenafil, modificări simple ale obiceiurilor zilnice pot contribui la îmbunătățirea fluxului sanguin în tot corpul și la reducerea riscului de disfuncție sexuală.
 Încercați să aveți o dietă sănătoasă, să vă mențineți indicele de masă corporală (IMC) în limite normale, să limitați consumul de nicotină și să faceți cel puțin câteva exerciții fizice zilnice.
 • Luați în considerare limitarea vizionării filmelor porno. Este în regulă să urmăriți ocazional filme porno, dar consumul excesiv de pornografie poate contribui la o formă de disfuncție erectilă denumită „disfuncție erectilă indusă de pornografie“.
Dacă vă uitați des la pornografie și ați observat că erecția dvs. nu este la fel de fermă sau fiabilă ca înainte, încercați să luați o pauză de la porno pentru a vedea dacă erecția dvs. se îmbunătățește în mod natural.

Alte medicamente pentru disfuncția erectilă

Deși Sildenafilul a fost primul medicament pentru disfuncția erectilă care a apărut pe piață, acesta este departe de a fi singura opțiune disponibilă astăzi. În prezent, există alte trei medicamente orale aprobate ca opțiuni de tratament pentru disfuncția erectilă. Unele dintre aceste medicamente acționează mai mult timp decât Sildenafilul.

Alte medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile:

 • Tadalafil. Ingredientul activ al Cialis, este un medicament de lungă durată care poate oferi o ameliorare a disfuncției erectile timp de până la 36 ore. Pe site-ul nostru veți găsi Cialis generic în mai multe forme, tablete sau geluri cu acțiune rapidă.
 • Vardenafil. Ingredientul activ al Levitra acționează de obicei puțin mai mult timp decât Sildenafilul. În esență, este un ingredient activ similar cu Sildenafilul, însă Vardenafilul este o generație mai nouă și poate provoca mai puține reacții adverse potențiale. Îl aveți disponibil la noi pe web la un preț avantajos!
 • Dapoxetină. Este un medicament destinat tratamentului problemelor de ejaculare precoce. Este disponibilă în mai multe forme, chiar și în combinație cu Sildenafil. Cu noi pe web puteți comanda Dapoxetină din confortul casei dvs., rapid și ușor!
  Oferim mai multe medicamente pentru disfuncția erectilă pe care le puteți cumpăra online, chiar și fără prescripție medicală.

Care este doza potrivită de Sildenafil pentru dvs.?

Disfuncția erectilă este o problemă comună care afectează aproximativ 30 de milioane de bărbați adulți numai în Statele Unite. Utilizarea de medicamente precum Sildenafil vă poate ajuta să mențineți mai ușor o erecție și să vă bucurați de o viață sexuală completă și satisfăcătoare. Deoarece disfuncția erectilă poate varia în funcție de severitate, nu există o doză universală de Sildenafil care ar funcționa pentru toată lumea. De aceea, încercați să luați o doză inițială cât mai mică de Sildenafil înainte de activitatea sexuală, iar dacă nu funcționează, creșteți treptat doza. Este întotdeauna mai ușor să creșteți ușor doza decât să luați o doză prea mare la început, apoi nu mai este posibil să „scoateți din ea”.