Există o serie de medicamente pe piață care ajută la problemele de erecție, însă noi oferim cele mai bine vândute medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile. Toate produsele din gama noastră sunt 100% autentice și provin direct de la producătorii farmaceutici.

Iată o trecere în revistă a celor mai frecvente întrebări referitoare la produsele noastre

Ce este un medicament generic?

Un medicament generic este echivalent cu medicamentul original, conținând exact aceeași substanță activă ca și sora sa cunoscută sub denumirea farmaceutică Viagra.

De ce este imprimată pe pilulă o denumire diferită de cea a medicamentului?

Denumirea imprimată pe pastilă indică substanța medicamentoasă. Medicamentele generice au aceeași compoziție și proprietăți ca și medicamentele originale. Singura diferență dintre ele constă în denumire, deoarece producătorii de medicamente generice nu au voie să folosească numele medicamentelor originale (ar încălca drepturile de autor).

De ce forma pastilei este diferită de forma medicamentului original?

Pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, așa cum am menționat mai sus, trebuie schimbată și forma pastilei.

De ce sunt produsele noastre atât de ieftine?

Răspunsul este simplu. Nu cheltuim bani pe marketing, producătorul nostru este situat într-o zonă economică liberă (offshore), iar costurile de producție sunt mult mai mici.

Ce medicamente vindeți?

În e-shopul nostru vindem numai produse originale de la producători de renume.  Puteți găsi descrierea exactă a produsului și direct pe pagina produsului.

Ce este inclus în pachet?

Pachetul conține, de obicei, comprimate ambalate în blistere (numărul de comprimate din blistere este indicat în descrierile produselor).

Care este diferența dintre comprimatele masticabile și cele obișnuite?

Principala diferență constă în viteza de acțiune. Tabletele masticabile acționează mult mai rapid decât cele clasice. Un alt avantaj este că tabletele masticabile se dizolvă sub limbă, permițând consumul de alcool sau alimente grase înainte de actul sexual. Dacă luați tablete convenționale, în niciun caz nu consumați alcool sau alimente grase.

Vă veți extinde oferta de produse în viitor?

Da, desigur, vom continua să ne extindem oferta de la e-shop. Prin urmare, dacă aveți nevoie de un produs pe care nu îl găsiți pe site-ul nostru, contactați-ne și vom încerca să îl adăugăm la oferta noastră cât mai curând posibil.

Ce altceva v-ar mai putea interesa?

Care sunt elementele de bază ale protecției datelor?

Protecția și securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt de o importanță deosebită pentru noi. Sistemul nostru de comenzi online utilizează cele mai recente tehnologii de criptare pentru a asigura cel mai înalt nivel de protecție a datelor și informațiilor dumneavoastră.

Ce înseamnă stornarea comenzii și când îmi pot anula comanda?

Dacă v-ați răzgândit în legătură cu comanda dumneavoastră sau dacă aveți nevoie să o completați, nu ezitați să ne contactați prin e-mail la adresa info@kamagra.ro

Care sunt restricțiile de vârstă pentru cumpărare?

Produsele noastre sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Ce ar trebui să fac dacă primesc un pachet deteriorat sau dacă pachetul meu nu a ajuns?

În cazul în care comanda dvs. nu este livrată sau primiți un pachet deteriorat, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail și vă vom soluționa cererea.